Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Nakon pobeda u Motovunu i na Paliću, najgledaniji i svojoj zemlji

novosti

04.09.2024.

Nakon pobeda u Motovunu i na Paliću, najgledaniji i svojoj zemlji

Nakon pobeda na filmskim festivalima u Motovunu i na Paliću, kao i u Oslu, islandski Ljósbrot najgledaniji je prethodne nedelje i nakon premijernog prikazivanja u svojoj zemlji.

Una se bori s tugom dok skriva tajnu, nesposobna da u potpunosti izrazi svoje emocije, dok se kreće kroz izazovne događaje koji se vrte oko nje.

Reditelj i scenarista ovog ostvarenja jeste cenjeni Rúnar Rúnarsson, čiji je prethodni film Bergmál iz 2019. godine, takođe nagrađivan na brojnim festivalima, baš kao i Þrestir (2015.) i Eldfjall (2011.).

 

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    04.09.2024. 13:07
    Gledacu ovaj film, ako ga neko bude preveo, naravno. Ali ne mogu a da ne napishem da ne znam shta se ovo deshava sa kinematografijom danas world wide ( shirom sveta ). I ovaj film na primer nisam ono 100% pomislio da cu da gledam nego u nedostatku filmova, dobrih, pocheo sam da stavljam na listu za gledanje i neke filmove i za koje bash nisam siguran. Zato se i deshava da neke filmove prekinem nakon nekih 15-ak minuta. Kriza, kriza i u svetu filma i to ne samo Hollywood nego i rest of the world ( ostatak sveta ). Prvo je kriza udarila shto se muzike tiche i to poodavno, pa je to preshlo na film, a i serije i mini serije i josh samo fali da udari i na sport mada nije i da tu nije.
;

{{message}}

{{item.title}}