Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Uskoro i nastavak obećavajućeg horora

najave

19.06.2024.

Uskoro i nastavak obećavajućeg horora

Nakon velikog uspeha koji je na blagajnama postigao horor Smile, snimljen 2022. godine za 17 miliona dolara, a ostvarivši čak 217 miliona dolara, sada je spreman i nastavak!

Za 18.10. ove godine predviđena je i premijera Smile 2, za koji je, kao i u prethodnom slučaju, režiju i scenario potpisao Parker Fin.

Ovaj put sinopsis kaže: "Uskoro će krenuti na novu svetsku turneju, a globalna pop senzacija Skye Riley (Naomi Scott) počinje da doživljava sve strašnije i neobjašnjive događaje. Preplavljena eskalirajućim užasima i pritiscima slave, Skye je prisiljena da se suoči s svojom mračnom prošlošću kako bi povratila kontrolu nad svojim životom pre nego što sve izmakne kontroli.".

Recenciju prvog filma možete da pročitate ovde - Smile - Da je malo više...

  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    19.06.2024. 14:21
    Danas se snimaju toliko nekvalitetni filmovi da ja na primer zaista nemam pojma da li i prvi deo ovog filma imam na spisku za gledanje
  • puppet_master
    eXtreme member
    19.06.2024. 12:58
    Tja, Smile je zanatski, zaboravljivi horor koji liči na toliko toga drugog stilom, naravno uspešan, a dokle god se gleda i hvali, eto ih još, i tako nam je to pa svakome svoje. Svežih filmova o kojima vredi pričati, neka drugi put.
;

{{message}}

{{item.title}}