Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Megalopolis, Supergirl, Mortal Kombat 2, Sydney Sweeney

novosti

15.05.2024.

Megalopolis, Supergirl, Mortal Kombat 2, Sydney Sweeney

Konačno je objavljen zvaničan trejler za novi film Megalopolis, dug 138 minuta, koji potpisuje čuveni reditelj Frensis Ford Kopola, a koji svetsku premijeru ima na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu.

Film je zamišljen kao epska bajka smeštena u zamišljenu modernu Ameriku.
Grad Novi Rim se mora promeniti, što uzrokuje sukob između Cezara Catiline, genijalnog umetnika koji nastoji da skoči u utopijsku, idealističku budućnost, i njegove opozicije, gradonačelnika Franklyna Cicerona, koji ostaje privržen regresivnom statusu quo, održavajući pohlepu, posebne interese i "partizansko" ratovanje. Između njih je aktivistkinja Julia Cicero, gradonačelnikova kćerka, čija je ljubav prema Cezaru uzrok konačnog sukoba sa porodicom i prisiljava je da se bori za ono što zaista veruje da čovečanstvo zaslužuje.

Od holivudskih filmskih vesti izdvajamo i to da je zvanično saopšteno da je premijera superherojskog Supergirl: Woman of Tomorrow zakazana za 26.06.2026. godine, da će reditelj ovog filma biti Craig Gillespie - (I, TonyaThe Finest HoursMillion Dollar ArmFright NightLars and the Real GirlMr. Woodcock), dok će glavnu ulogu tumačiti Milly Alcock.

Takođe, za 24.10.2025. godine predviđena je premijera filma Mortal Kombat 2 (režija - Simon McQuoid - kao i u prethodnom Mortal Kombat; glavne uloge - Hiroyuki Sanada, Karl Urban, Tadanobu Asano).

Ipak, možda i najprovokativnija vest jeste da se sprema nova verzija kultnog "erotskog SF" Barbarella, u kome će glavnu ulogu tumačiti Sydney Sweeney, a režije bi trebalo da se prihvati Edgar Wright (Last Night in SohoShaun of the Dead, Baby DriverThe World's End, Scott Pilgrim vs. the WorldHot FuzzShaun of the Dead...).

  • Komentari (6)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Mizi
    eXtreme member
    16.05.2024. 19:02
    Ako je Megalopolis sniman po knjigi Kinga, biće njesra.
    Od Mortala ne očekujem nathing, jer mi je prvi deo bio mlak.
    Ovo treće ide u smeće.
  • ar8c
    eXtreme member
    16.05.2024. 15:49
    Od Megalopolisa očekujem nešto i nadam se da će ispasti u skladu ili malo iznad očekivanja. Sa druge strane već mi se na glavu popeo nenormalan hype oko Sydney Sweeney čiji je najveći adut (navodno) prirodno poprsje, a ljudi se ponašaju kao to nikad nisu videli ili da ga niko više nema Doduše ako je nekome do remake klasike u binarno-nebinarnoj eri, hajde... Neka ide i Sweeney, mada ja svakako preskačem.
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    16.05.2024. 15:38
    Pa i ja isto mislim da Megalopolis moze da bude dobar, dok se ne pogleda nista, mada Coppola  odavno nije snimio nesto dobro.

    Barbarella mi je ostao u secanju, pa i kad urade ko zna ko ce da gleda.

    Mortal Kombat  volim igricu, i oni prvi su mi bili dobri, pa je bila  i serija , pa animirani koji su mi dobri, ali se na njega cekalo, pa i nastavak ko da je ne znam sta,

    Ostalo necu ni da gledam, pre cu npr. Cronenberga, Cassela, i ostale koji su bili u najavama, bilo je podosta.
     
;

{{message}}

{{item.title}}