Vreme avanturističkih mjuzikala

novosti

18.10.2017.

Vreme avanturističkih mjuzikala

Prethodne nedelje jedan avanturistički mjuzikl bio je najgledaniji film u Slovačkoj! U svom pohodi na prvo mesto box-office liste potukao je čak i ogromni hit u ostatku sveta, kakav je The Snowman. Naime, oba filma počela su premijerno prikazivanje u ovoj zemlji, i dok je domaći avanturistički zaradio 160 hiljada dolara u prvoj nedelji prikazivanja, Michael Fassbender zaradio je dvadesetak hiljada manje.

Šta to može da nam govori? Da je publika u nekim zemljama prilično zasićena američkih blokbasterisanja, te da više voli da gleda domaće filmove, a pogotovo ako oni imaju "relaksirajući" šmek, kao u pitanju ovog avanturističko-ljubavnog mjuzikla.

Jer, film Spievankovo a kralovna Harmonia jeste priča o kraljevstvu, koje je bilo raspevano i srećno, ali je sticajem okolnosti izgubilo tu draž. Muzički instrumenti su zarđali, niko više ne peva, a dobro raspoloženje je nestalo. Ipak, naćiće se odvažni, koji će krenuti u avanturu zvanu "povratak želje za pevanjem i igrom", a samim tim i za spašavanje duše čitavog kraljevstva. 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!