Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Slovački triler najgledaniji

novosti

16.04.2024.

Slovački triler najgledaniji

Slovački triler Smrst, snimljen po istoimenom bestseler romanu čiji je autor Josef Karika, bio je najgledaniji prethodne nedelje u toj zemlji, s zarađenih 117.712 dolara.

Glavni protagonista filma jeste forenzički psiholog Martin Lang (Tomáš Maštalír), koji sa suprugom Pawlom (Anna Geislerová) stiže u banju u planinama. Daleko od civilizacije, žele da se opuste i pokušaju da sačuvaju svoju vezu. Prolaze kroz ozbiljnu partnersku krizu, koja proizilazi iz duboko skrivene traume, a ovaj sastanak im je ultimatum - ili će prevazići svoje probleme, ili će svako krenuti svojim putem. Međutim, ciklus rutinskih dana narušen je dolaskom misteriozne pošiljke - paketa s dokaznim materijalom iz istrage tragičnog slučaja. Pošiljalac je Langov kolega psiholog. Potrebna mu je njegova pomoć u slučaju poznatom kao "smrtonosna vožnja", na kraju koje su četvorica umrla. Lang u početku nerado, ali postepeno podleže nepoznatoj sili koja ga privlači u tragični događaj. Mogu li nepoznate sile biti odgovorne za smrt četiri osobe? Na divljim i maglom obavijenim putevima pograničnih planina, počinje da se odvija zastrašujuća priča o demonu vetra i misterioznoj figuri u crnoj odeći.

Reditelj ovog ostvarenja jeste nagrađivani Peter Bebjak, između ostalog dobitnik nagrade za najboljeg reditelja za triler The Line na festivalu u Karlovim Varima 2017. godine.

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}