Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Jorgos Lantimos ima novi otkačeni film

najave

14.04.2024.

Jorgos Lantimos ima novi otkačeni film

Na ovogodišnjem Cannes Film Festival (14.05 - 25.05.) svetsku premijeru imaće i novi film koji kao reditelj potpisuje Jorgos Lanthimos, koji je prošle godine zaludeo dobar deo sveta s Poor Things. Reč je o njemu specifičnoj "komediji" nazvanoj Kinds of Kindness, u kome glavne uloge tumače Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie Hunter Schafer.

U pitanju je "neobičan triptih s segmentima koji prate čoveka bez izbora koji pokušava da preuzme kontrolu nad svojim životom; policajcu koji je uznemiren što se njegova žena koja je nestala na moru vratila i čini se da je druga osoba; i ženi koja je odlučna da pronađe određenog nekoga kome je suđeno da postane izvanredan duhovni vođa.".

Čini li vam se interesantnim?

 

  • Komentari (6)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • ar8c
    eXtreme member
    15.04.2024. 16:54
    [QUOTE=Oldeuboi] Pobeže ti D kod ''oD nas''.[/QUOTE]
    E, hvala... Godine
    Ček da vidim da nije i tebi pobeglo neko slovce
  • aleksandar-kojic
    Active member
    15.04.2024. 12:43
    Mudro zboriš Alex.
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    15.04.2024. 11:39
    Ma to je namerno da bi komentarisali, salim se . Ja cu ovo gledati, ne mogu protiv sebe, znam da ce i g. Kojic ovo da prihvati sa odusvljenjem, i cekacemo elaborat, mada ja cekam za japanski Symbol Wink. Payutti , dabome, dakle ne mora najava, vec je rezervisan  prevod Wink. Jeste da sam dosadan, ali bilo mi je simpaticno oko `Poor Thing`, necu vise. 
;

{{message}}

{{item.title}}