Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Američki horor sniman u Srbiji

najave

07.04.2024.

Američki horor sniman u Srbiji

Na ovogodišnjem Fantaspoa Film Festival u Brazilu (10.04. - 28.04.) biće prikazan i američki horor Eight Eyes, sniman u Srbiji.

Mladi par iz SAD turistički posećuje Beograd u nadi da će u stranoj sredini rešiti bračnu krizu. Nakon što upadnu na svadbu nepoznatim ljudima, par sreće ljubaznog, enigmatičnog Svetog Petra, koji ih ubrzo ubedi kako želi da im približi vrednosti Balkana. Kada Gari nestane, Kasi brzo shvati da je uvučena u sve paranoidnu mrežu manipulacije i ubistava...

Reditelj ovog ostvarenja jeste Austin Jennings, poznat po realizaciji fantasy-horor komične serije The Last Drive-In with Joe Bob Briggs, a ovaj film predtsavlja njegov dugometražni igrani prvenac. 

Glavne uloge u filmu tumače Krsto Nikčević, Emily SweetBradford Thomas, Jovan Ristić...

Specijalne efekte radio je Miroslav Lakobrija.

  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    22.04.2024. 20:45
    Tja, možda ga i overim, uprkos tome što je sniman ovde a ovih predela i lokacija mi je preko glave. Kontam da onaj prethodni sniman negde ovde, onaj, je li, sa krokodilima (jali aligatorima, da ne cepidlačimo, poenta je da imaju gadne zube i da bi njima glođali ljude po poplavi, ko da im gleda pasminu i rod baš), nije bio loš. Crawl beše. 

    Doduše tamo je okolina Beograda glumila Floridu a Dunav valjda okean, bog te pita, no makar nije bilo naših da me iritiraju sa izlomljenim engleskim i kakvim već tipičnijim stereotipima o Balkanu, ublaženim. Kada bi znali kako stvari stvarno stoje, snimali bi više hororčina ovde LOL. No sa ovim "Očima" me malo brine ta postavka priče ovde, možda ipak preskočim to.
    puppet_master2024-04-22 20:53:52
  • Boris-HA
    member
    08.04.2024. 00:36
    Majstorsko Podizanje Napetosti i Jaki Karakteri. Jedna od recenzija na IMDb-u. Zaobilaznica...
;

{{message}}

{{item.title}}