Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ruski fantasy najgledaniji

novosti

31.03.2024.

Ruski fantasy najgledaniji

Prethodne nedelje najgledaniji film u Rusiji bila je tamošnja avanturistička fantasy komedija Letuchiy korabl, s zarađenih 2,6 miliona dolara u premijernoj nedelji prikazivanja.

Car udaje svoju ćerku Zabavu za šarmantno zgodnog i naočitog Pavla, bogatog naslednika i kicoškog stranca. Međutim, to je pomalo izazov, jer Zabava želi brak iz ljubavi, a ne iz proračuna. Njen neočekivani susret sa mornarom Ivanom, prostakom, ali poštenim i simpatičnim momkom, poremeti Pavlove planove da otme krunu. Duboko zaljubljen u princezu, Ivan traži pomoć od stanovnika začarane šume da sagrade leteći brod koji će potom odvesti njega i njegovu voljenu. Hrabrog mornara čeka ozbiljna konfrontacija s podmuklim Pavlom, koji koristi mračnu magiju da sruši svog neželjenog protivnika. Ivan i Zabava se ukrcavaju na čarobni leteći brod i isplovljavaju ka novom zajedničkom snu.

Reditelj ovog ostvarenja jeste Ilya Uchitel, čiji je film Streltsov iz 2020. godine pobudio zavidno interesovanje među ljubiteljima fudbala iliti nogometa, jer je pripovedao o kontroverznoj sovjetskoj zvezdi tog sporta.

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}