Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Pobednički film o poznatom muzičkom bendu

novosti

13.03.2024.

Pobednički film o poznatom muzičkom bendu

Španski film Segundo premio proglašen je za najbolje ostvarenje ovogodišnjeg filmskog festivalaq u Malagi (01.03. - 10.03.).

Kako piše u zvaničnom sinopsisu, u pitanju je: "Muzička drama koja je (a i nije) film o Los Planetas, veteranskom bendu iz Granade zaslužnom za neke od veoma popularnih španskih hitova. Kasne 90-te , usred umetničkog i kulturnog usijanja. Jedna indie muzička grupa prolazi kroz delikatan trenutak: basista raskine s bendom tražeći svoje mesto izvan muzike, a gitarista je uronjen u opasnu spiralu samouništenja. U međuvremenu, pevač se suočava s komplikovanim procesom pisanja i snimanja svog trećeg albuma. Niko ne zna da će ovaj album zauvek promeniti muzičku scenu cele zemlje.".

Rediteljski par koji je potpisao ovo ostvarenje jesu Isaki Lacuesta (između ostalog nagrađivan i za Un año, una noche iz 2022. godine, Entre dos aguas iz 2018. godine, triler La propera pell iz 2016. godine) i Pol Rodríguez (čija je komedija Quatretondeta iz 2016. godine takođe pobedila na ovom festivalu).

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    13.03.2024. 15:40
    Spomenuti stariji nisu prevedeni, a ovo je bajografi... Tražim dalje.
;

{{message}}

{{item.title}}