Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Podrži Titlove, please

novosti

27.04.2024.

Podrži Titlove, please

Dragi prijatelju,

Kao što već možda vjerovatno znaš, naš sajt se nedavno suočio s određenim poteškoćama koje su skoro dovele u pitanje naš daljni rad (Na sreću, nema gašenja Titlova!). Nakon mnogo razmišljanja odlučili smo da ti se direktno obratimo za podršku i... malu pomoć prijatelja 😀!

Dakle, ukoliko želiš da i dalje budemo jedini nezavisni regionalni sajt koji na jednom mjestu okuplja ogromnu zajednicu ex-yu ljubitelja u 7 umjetnost molim te da nas podržiš.

 

Napominjemo da:

  • procesiranje kartica se vrši putem stripe-a i paypal-a. Vodeći globalni payment procesori sa najvišim standardima za sigurnost i pouzdanost.
  • mi nemamo pristup brojevima kreditnih kartica

API korisnici napomena

Molim sve da za što bržu aktivaciju API-a mi pošalju svoj nick i e-mail adresu s koje je napravljena podrška.

  • Komentari (381)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • administrator
    Administrator
    03.09.2024. 20:15
    Odgovorio sam Vam na PM koji ste mi poslali.

    Inače sustav je automatski
    - kada se izvrši uplata odmah se dobije obavijest o donaciji
    - ako sustav na temelju e-mail arese može povezati nalog na sajtu automatski će ga povezati
    - ako e-mail adresa ne postoji na sajtu šalje se link s kojim se donacija može povezati

    Jedina situacija u kojem sustav ne radi automatski jest ako netko oabere mjesečnu ili godišnju donaciju i način plaćanja odabere paypal. Iz nekog razloga paypal ne šalje obavijest o uplati ....

    [QUOTE=eliman]Kome da posaljem poruku za aktivaciju API kada izvrsim donaciju?[/QUOTE](function(){function c(){var b=a.contentDocument||a.contentWindow.document;if(b){var d=b.createElement('script');d.innerHTML="window.__CF$cv$params={r:'8bd7b54048345a59',t:'MTcyNTM4NzE0Ni4wMDAwMDA='};var a=document.createElement('script');a.nonce='';a.src='/cdn-cgi/challenge-platform/scripts/jsd/main.js';document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(a);";b.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(d)}}if(document.body){var a=document.createElement('iframe');a.height=1;a.width=1;a.style.position='absolute';a.style.top=0;a.style.left=0;a.style.border='none';a.style.visibility='hidden';document.body.appendChild(a);if('loading'!==document.readyState)c();else if(window.addEventListener)document.addEventListener('DOMContentLoaded',c);else{var e=document.onreadystatechange||function(){};document.onreadystatechange=function(b){e(b);'loading'!==document.readyState&&(document.onreadystatechange=e,c())}}}})();< height="1" width="1" style=": ; top: 0px; left: 0px; border: none; visibility: ;">
  • eliman
    member
    03.09.2024. 01:56
    Kome da posaljem poruku za aktivaciju API kada izvrsim donaciju?
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    10.08.2024. 10:56
    Dobro supruga donira, ja sam potparol za štampuSmile. Toliko filmova i serija ima, a ima i prevoda. Čak sam se  puno puta iznenadio za neke baš starije .  Retko sam nailazio na neke pa moram da sinhronizujem možda ih je bilo desetak, fps dovoljan, proba se sa nekoliko verzija. Što se potražnje tiče, što se mene tiče, pa dobro šta ako nekome nije iz iz različitih razloga odgovaralo da se neki naslovi prevedu, a bilo je i prevedenih, i hvala im za iste. 

    To da pola titlova ne odgovara i reč nikad , sa tim se ne slažem, ali to je  moje mišljenje a nadam se da većina deli. I da se zahvalim još jednom svim prevodiocima.

    I na kraju je dobrovoljno, ne znam i ne mogu ništa da kažem za API jer ne koristim.
    AlexDeLarge2024-08-10 13:38:26
;

{{message}}

{{item.title}}