Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Južnokorejski SF mesečarski

najave

21.07.2023.

Južnokorejski SF mesečarski

Za 02.08. najavljena je premijera južnokorejskog SF filma Deo mun.

U bliskoj budućnosti, prva korejska misija na Mesec završava se tragičnom katastrofom kada se na brodu dogodi eksplozija. Pet godina kasnije, drugi ljudski svemirski let je uspešno lansiran, ali jak solarni vetar uzrokuje kvar. Jedan astronaut, Sun-woo (Do Kyung-soo) ostao je nasukan u svemiru. Suočen s još jednom fatalnom katastrofom, Svemirski centar Naro obraća se svom bivšem izvršnom direktoru Kim Jae-guku (Sol Kyung-gu) kako bi pomogao da se Sun-Woo bezbedno vrati kući.

Reditelj i scenarista ovog ostvarenja jeste Yong-hwa Kim, filmofilima pre svega poznat po svojim nagrađivanim fantasy-avanturističkim ostvarenjima Sin-gwa ham-kke: In-gwa yeonSin-gwa ham-kke: Jwi-wa beol.

  • Komentari (5)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    10.08.2023. 17:35
    Ma pustite vi Joxera, on je odlučio da je rimejk, napamet, neka ga, ja ću bome gledati i jedan i drugi, tek trenutno nisam raspoložen za komediju pa ću kineski odložiti za neko drugo vreme.
  • Debilius
    Translator
    10.08.2023. 17:27
    Ovo nije rimejk kineskog filma. Onaj je komedija i rađen je po digitalnom stripu naziva "Moon You". Ovaj je drama. Slična tematika i par korisničkih komentara na mydramalist ne znači da je rimejk. Po radnji je sličniji "Marsovcu" s Matt Damonom. Koliko je dobar kineski "Moon Man", a koliko ovaj korejski neam pojma jer nisam pogledao nijedan.
  • puppet_master
    eXtreme member
    10.08.2023. 13:01
    Aha, to je taj saS Mesecom o kojem se govori, dakle, čekam ga. 
;

{{message}}

{{item.title}}