Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Objavljen trejler za indijski fantasy spektakl

najave

21.07.2023.

Objavljen trejler za indijski fantasy spektakl

Objavljen je trejler za indijski SF fantasy distopijski spektakl Kalki 2898-AD, čija je premijera predviđena za 12.01. sledeće godine.

Moderni avatar Višnua, hinduističkog boga, za kojeg se veruje da se spustio na Zemlju kako bi zaštitio svet od zlih sila, stupa u akciju...

Smatra se da je budžet za snimanje filma bio oko 75 miliona dolara, što ga čini jednim od najskupljih indijskih filmova ikad snimljenih.

Reditelj i scenarista ovog ostvarenja jeste Nag Ashwin, čiji je prethodni film Mahanati osvojio čak 21 nagradu na različitim festivalima.

  • Komentari (4)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    22.07.2023. 17:56
    Probaj, Mizi, možda pre britanski filmić, neka sa malo (više) karija, npr "Bend it like Beckham
    Meni je bio svojevremeno zabavan a eto čak i nije indijski. Approve Još ja ne podnosim fuZbal. 


    [TUBE]uhW-Sk8O1u4[/TUBE]
    (Puppet vrcka guzičicom i pravi talase rukama happy2taman song za ova vrućO vremena, "how you feelin'? - Hot, hot, hot")


  • puppet_master
    eXtreme member
    22.07.2023. 17:11
    Baš mi je ortak/kolega pričao juče o svom neponovljivom bioskopskom iskustvu sa čitavom familijom, po sredi je bio film "Seti se moje pesme" kada je cela vražija sala plakala u glas, kao da je Tito umro ili već tako nešto naopako. Bio je popularan i kasnije, u VHS eri dok sam radio u video klubu, hajde ne naravno svima, sto ljudi, sto ćudi, tek se nadovezah na to "nisu za svakoga". Podrazumeva se, za ma koji tip filmova, podneblje, kulturu, stil, šta god, no indijski se vraćaju međ šire mase već neko vreme, eto čak i gromoglasno sa ovogodišnjim Oskarima. Meni se pa trenitno gledaju zbog plesa na prvom mestu, no odakle mi vreme sada i za filmove sa strandardnim trajanjem. Jbg, biće svega, pa i indijskih filmova.

    (oma se setim scene iz Gipsy Magic, kada se lik koji tumači Miki Manojlović svađa sa hanumom, i hajde sve-sve, no kada mu je konačno, iz besa, počela cepati plakate indijskih filmova koje ovaj drži na zidovima sobe, ovaj konačno pada u vatru i paniku "Ne moji indijanskiti posteri!!!!" LOLLOL). 
  • Mizi
    eXtreme member
    22.07.2023. 14:24
    Indijski filmovi nisu za svakoga.
;

{{message}}

{{item.title}}