Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Da li ste za romantični morbidni mađarski fantasy?

najave

16.04.2023.

Da li ste za romantični morbidni mađarski fantasy?

Mađarski romantični fantasy Átjáróház ("Pola puta do kuće" ili "Halfway Home") svetsku premijeru imao je poslednjih dana 2022. godine.

Krisztián, mladi lenjivac kojeg je odgojila njegova tetka i koja bi ga radije naučila da pravi magične napitke nego da pere svoj veš, srećan je čovek. Upravo je primljen na svoj prvi posao noćnog čuvara u mrtvačnici. Opis pozicije - sediti na dupetu i ne raditi apsolutno ništa! Ali brzo će se stvari promeniti kada otkrije da stanovnici mrtvačnice uopšte ne počivaju u miru. Vidite, oni imaju spisak nezavršenih poslova na Zemlji, i imaju tačno 29 dana da sve završe i mirno odu u zagrobni život. Ako ne uspeju, Mortician, neka vrsta super-moćnog Hellboya koji se večito budi na pogrešnoj strani kreveta, dolazi po njihove duše. I pogodite ko će raditi u dve smene kao posrednik? Tako je, Kriszty Boy! Srećom, može računati da će mu pomoći Ági, fantastična devojka koju je upravo upoznao. Osim što je izuzetno simpatična, ona je i izuzetno mrtva... i usred probnog roka od 29 dana...

Reditelj ovog ostvarenja jeste Isti Madarász, poznati mađarski TV-reditelj, kome je to drugi dugometražni film namenjen velikom platnu, nakon SF trilera Hurok iz 2016. godine.

 

  • Komentari (3)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    18.04.2023. 00:19
    Nisam baš siguran da je identičan zaplet.

    Za one koji žele provjeriti, radi se o prevedenom:
    https://titlovi.com/filmovi/paren-s-nashego-kladbishcha-2970710/
  • dmauka
    member
    17.04.2023. 20:03
    Meni priča malo liči na ruski film "Momak s našeg groblja"...Sad, možda ima detalja koji se razlikuju ali je ovaj opis skoro identičan zaplet.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    16.04.2023. 16:34
    Hurok je briljantan, spada u podvrstu timeloopa gdje lik susreće samoga sebe. Zato ću gleati i ovo pod obavezno.
;

{{message}}

{{item.title}}