Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Kontroverzni Norvežanin ima novi horor

najave

15.04.2023.

Kontroverzni Norvežanin ima novi horor

Za 11.08. najavljena je premijera novog horora The Last Voyage of the Demeter koji potpisuje kontroverzni, ali uveliko nagrađivani norveški reditelj André Øvredal.

Zasnovana na jednom poglavlju Kapetanovog dnevnika, iz klasičnog romana "Drakula" Brama Stokera iz 1897. godine, priča je smeštena na rusku škunu Demeter, koja je bila unajmljena za prevoz privatnog tereta - dvadeset četiri neoznačena drvena sanduka - od Karpata do Londona. Film će detaljno opisati čudne događaje koji su zadesili osuđenu posadu dok pokušavaju da prežive okeansko putovanje, kada svake noći vreba zastrašujuće prisustvo na brodu. Kada je konačno stigao blizu luke Whitby, bio je napušten. Nije bilo traga posadi.

André Øvredal je do sada snimio nekoliko baš provokativnih filmova, poput MortalScary Stories to Tell in the DarkThe Autopsy of Jane DoeTrolljegeren i debitantskog Future Murder.

  • Komentari (6)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    15.04.2023. 20:34
    Nah, nema ajkula, pa ni okeana, pomislih da je kakva amerikanizovana varijanta, da se Drakula prevozi iz Evrope u Ameriku, jok do Londona samo, nisam čitao čitav tekst. Svejedno, hladna je voda, neka i bez ajkula i bez kakvih hiljada kilometara vodene površine, no ipak ne bih voleo da potopim brod i završim u toj vodi, koliko god manje bilo da se pliva do obale. Approve
  • puppet_master
    eXtreme member
    15.04.2023. 19:51
    Di smem da čitam išta na maternjem jeziku po netu, ovo je jedino mesto koje posećujem a da je na našem jeziku, ne smem ni kakav video sa domaćom mjuzom na tube-u da otvorim u meri da se vide komentari, ne pada mi na pamet da budem izložen tako čemu. Rizikovaću da time propuštam silnu domaću pamet, neka hvala. Approve
  • JoxerTM
    eXtreme member
    15.04.2023. 19:11
    Ebo (buba)švabe - nemaš šanse protiv aždaje, pa možeš barem malo riskirati da ajkule omaste brk na njoj, a ne na tebi.

    A Tito se okreće u grobu otkad je sve i svakoga naučio pisati, a ti isti ga sad pljuju gdje stignu.
    Samo pogledaj komentare po njuz portalima, bilo kojem.
    Čista bolest.

;

{{message}}

{{item.title}}