Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Japanski istorijski fantasy najgledaniji

novosti

25.03.2023.

Japanski istorijski fantasy najgledaniji

Prethodne nedelje najgledaniji film u Japanu bio je tamošnji istorijski fantasy My Happy Marriage, s zarađenih 4,9 miliona dolara u premijernoj nedelji prikazivanja.

Film je snimljen po romanu "Watashi no Shiawasena Kekkon" iz 2019. godine, čiji je autor Akumi Agitogi

U glavnom gradu, tokom Meiji ere (1868-1912), živi Miyo Saimori (Mio Imada) - najstarija kćerka bogate porodice. Nakon što joj je umrla prava majka, njen otac se ponovo oženio. Od tada, Miyo Saimori doživljava zlostavljanje od strane maćehe i mlađe polusestre. Što je još gore, ona je obaveštena da će se udati za Kiyoku Kudoa (Ren Meguro). On je vojnik poznat po tome što je okrutan i nemilosrdan. Na njihovom prvom sastanku, Kiyoka Kudo kaže Miyo Saimori da mora da sluša njegova naređenja. Ona je zbunjena. Međutim, tokom braka shvata da Kiyoka Kudo nije okrutan i nemilosrdan kao što je čula. Njena osećanja prema njemu počinju da budu sve jača, baš kao i njegova prema njoj. Otprilike u to vreme počinju se događati misteriozni slučajevi napada.

Reditelj ovog ostvarenja iskusni TV stvaralac Ayuko Tsukahara, kome je to tek drugi film za velike dvorane, nakon takođe avanturističkog fantasyja Kohi ga samenai uchi ni iz 2018. godine.

Interesantno je da se za leto ove godine planirana i istoimena animirana TV-serija u 12 epizoda.

 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}