Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Češka fantasy komedija najgledanija

novosti

04.11.2022.

Češka fantasy komedija najgledanija

Češka avanturistička fantasy-komedija Princ Mamánek bila je najgledanija prethodne nedelje u toj zemlji, zaradivši 250.862 dolara u premijernoj nedelji prikazivanja.

Glavni lik u ovom filmu jeste Princ Ludvík Ottomar Karlo XII. Rođen kao "nobl", veoma je blizak sa svojom voljenom majkom, kraljicom Ljudmilom. Ali princ Ludvik je već pomalo zastasreo, ima 39 godina. Plaši se gotovo svega, ne žuri u brak i veći deo života provodi motajući se po luksuznom dvorcu i susednim poljima. Stoga mu mudri kralj Radomil sprema neočekivani dar - princ se jednog jutra budi u šumi u običnoj odeći i u pratnji grubog viteza Hudrovale treba da ode u svet da nauči šta je život i možda konačno odraste. Očekuju ga stvari na velikom avanturističkom putovanju o kojem je do tada samo čitao u knjigama. Upoznaće moćnog čarobnjaka, zlu vešticu, duha, pa čak i samu damu Smrt... i možda čak pronaći ljubav svog života. Šta će mama reći na sve ovo?

Reditelj ovog ostvarenja jeste poznati češki glumac Jan Budar, kome je to debi "na novom poslu", a inače je i autor scenarija, napisanog po svom istoimenom romanu.

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}