Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Hugh Jackman i Anthony Hopkins!

najave

12.10.2022.

Hugh Jackman i Anthony Hopkins!

Velike zvezde Hugh Jackman, Laura Dern i Anthony Hopkins glume u filmu The Son, koji kao reditelj potpisuje Francuz Florian Zeller, čiji je The Father dobio brojne filmske nagrade, uključujući i dva "Oskara" (Hopkins za glavnu ulogu i Hampton i Zeller za adaptirani scenario).

Peter ima novi život s novom partnericom Beth i njihovom bebom, koji postaje još stresniji kada se pojavi njegova bivša supruga Kate s njihovim sinom tinejdžerom, Nicholasom. Mladić je mesecima izostao iz škole i uznemiren je, otuđen i ljut. Peter se trudi da se brine o Nicholasu kao što bi voleo da se njegov otac brinuo o njemu dok je žonglirao s poslom, njegovim i Bethinim novim sinom i ponudom njegove poslovne pozicije iz snova u Washingtonu. Međutim, posežući za prošlošću u nameri da ispravi njene greške, on gubi iz vida kako da se ophodi prema Nicholasu u sadašnjosti.

Film je premijeru imao na ovogodišnjem Venice International Film Festival, a premijera u SAD predviđena je za 11.11. ove godine.

  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    05.11.2022. 18:46
    Sa Hopkinsom ću gledati tek kakav film u kojem nije vazda najpametniji (well, ima ljudi koji veruju u inteligentni oblik života na Zemlji, pa hajde kao, cirkusa radi) u sobi, uvek tako iznad drugih i superioran u svemu. Mora biti i takvog filma, nadajmo se.

    Ovo ne znam šta je, svejedno Iga sjajan posao Thumbs Up, samo ih bomraduj, zaboravih da postoje vesti na forumu, pa tek da overim teme, da ne bude da sam zbilja slep i zaboravan toliko baš LOL nema se čovek više ni na šta nadovezati na vražijem forumu. Dead
  • JoxerTM
    eXtreme member
    12.10.2022. 10:48
    "Mladić je uznemiren, otuđen i ljut." - a tko nije? Preskačem.
;

{{message}}

{{item.title}}