Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Chloë Grace Moretz u SF seriji po Williamu Gibsonu

najave

09.09.2022.

Chloë Grace Moretz u SF seriji po Williamu Gibsonu

Za 21.10. ove godine najavljeno je emitovanjer prve epizode nove SF serije The Peripheral, nastale po istoimenom romanu sad već čuvenog SF pisca Williama Gibsona.

Flynne Fisher živi na ruralnom američkom jugu, radi u lokalnoj radnji za 3D štampanje, dok zarađuje preko potreban dodatni novac igrajući VR igre za bogate ljude. Jedne noći navlači slušalice i nalazi se u futurističkom Londonu – elegantnom i misterioznom svetu, primamljivo drugačijem od njenog vlastitog teškog postojanja.

Ali ovo nije poput bilo koje igre koju je igrala ranije: Flynne počinje shvatati da to nije virtuelna stvarnost... stvarna je. Neko u Londonu, sedamdeset godina u budućnosti, pronašao je način da otvori vrata u njen svet. I koliko god London bio krajnje zadivljujući… takođe je opasan. Dok Flynne nastoji da otkrije ko je povezao njihove svetove i u koju svrhu, njeno prisustvo ovde pokreće opasne sile... sile koje nameravaju da uništi Flynne i njenu porodicu u njenom vlastitom svetu.

Serija u kojoj glavnu ulogu tumači Chloë Grace Moretz, snimana je pod okriljem "Amazon" i ima osam epizoda!

 

  • Komentari (3)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • kjovo
    eXtreme member
    10.09.2022. 09:29
    Roman fenomenalan,plasim se sta ce napraviti. Chloe mi je gotivna ali videcemo
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    09.09.2022. 14:58
    Knjiga mi se svidela, nadam se da ce i serija biti dobra (mozda bi i film bio ok), samo da lepo odrade dramatizaciju, a ne da filozofiraju i prepravljaju radnju i likove romana. AlexDeLarge2022-09-09 15:41:15
  • JoxerTM
    eXtreme member
    09.09.2022. 14:41
    Kakva jebena šteta - umjesto filma koji ne može biti nego bombon, oni rade seriju. Ne kažem da će biti loša, vrlo vjerojatno će biti dobra, ali zašto ne raditi masterpis nego razvlačiti. Zašto.
;

{{message}}

{{item.title}}