Aubrey Plaza kao Catwoman?

novosti

14.07.2017.

Aubrey Plaza kao Catwoman?

Che.

Holivud ne i bio Holivud da se razne stvari ne šapuću, a jedna od "svežijih" stvari je i ta da će Aubrey Plaza možda, ali samo možda, biti Catwoman.

Naime Aubrey Plaza je nedavno objavila da bi jako volela da se oproba u ulozi žene-mačke i da bi "dala bubreg" samo da ima prilike da glumi pored Ben Aflekovog Betmena. Da se razumemo Aubrey Plaza je i dalje poprilično "nepoznata" javnosti i njene veće uloge su isključivo u serijama kao što su Parks and Recreation, koja joj je ujedno i prva "prava" serija koja ju je "gurnula" u celebrity vode i Legion koja je trenutno jedna od najbolje ocenjenih serija na IMDB i jedna od najoriginalnijih serija u poslednjih 10 godina. FX studio se baš potrudio da ova serija koja se bazira na mutantima iz Marvelovog univerzuma bude nešto "novo" za videti, i što je najbolje Aubrey je u ovoj seriji pokazala zapravo da ume da glumi, i to dobro, i da se lepo snalazi u različitim ulogama. Plaza se na velikom platnu i nije pokazala baš najbolje, fokusirajući se na uloge "prosečne" tinejdžerke britkog jezika i crnjkastog humora. Glumela je u Dirty Grandpa i Mike and Dave Need Wedding Dates, ali nije u ovakvim filmovima mogla da pokaže ništa posebno.

Aubrey kao Catwoman
Aubrey kao Catwoman

Zašto bi Aubrey Plaza bila dobra Catwoman? - Iskreno, ne znam. Ali pogledao sam Legion i Parks n Rec i mogu vam reći sledeće: Aubrey Plaza i Catwoman imaju zajedničko to što obe rade šta hoće, kad hoće i koliko hoće! Zar to nije srž lika žene-mačke i zar to nije dovoljno? Takođe, žena-mačka izgleda dobro, a Aubrey uopšte "nije loša", obe su crne, lateks im verovatno oboma dobro stoji, a uz malu pomoć CGI i Aubrey će da se vera po zidovima. 

Možda grešim, ali voleo  bih da vidim Aubrey u ulozi žene-mačke jer smatram da će upravo taj njen "slobodan" duh da doprinese dovoljno da se Catwoman pokaže u pravom svetlu.

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Dembilaja
    member
    17.07.2017. 13:15
    Ova osoba na ovom fan artu izgleda vise kao Mary Elizabeth Winstead