Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Vreme za japanski triler

najave

05.06.2022.

Vreme za japanski triler

Već četiri nedelje na listi najgledanijih filmova u Japanu nalazi se tamošnji triler Shikei ni itaru yamai.

Masaya Kakei je student, ali nije zadovoljan svojim životom. Jednog dana dobija pismo od serijskog ubice Yamato Haimure, koji je osuđen na smrt za osam ubistava. Pre nego što je počinio svoja ubistva, držao je pekaru. U to vreme, Masaya je bio učenik srednje škole i mušterija u njegovoj pekari. Kako se navodi u pismu, Yamato je priznao da je počinio ubistva, ali insistira da nije počinio poslednje. Masaya počinje istragu...

Film je snmljen na osnovu romana čiji je autor Ryû Kushiki, koji je i koscenarista.

 

  • Komentari (3)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    05.06.2022. 15:50
    Nisam gledao trailer, samo sam odavno video najavu i kratak opis, rekoh da mi je zanimljiv i cekam sad. Samo mi nije jasno da cesto ne mogu da odrede i pogode zanr, ako pogledas svuda je  pod mystery ili mystery/drama, ne verujem da ce biti cenzure i u svakom slucaju cu ga gledati.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    05.06.2022. 15:30
    Pogledaj trailer - ovo je definitivno triler i činimise pravi uznemirujući japanski kako to samo oni znaju napraviti, bolestan toliko da bi bgv rekao spada u udžbenike psihologije. Nadam se samo da nikakve cenzure scena neće biti, gledam pod obavezno.
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    05.06.2022. 11:54
     Interesantno da imai  istoimena manga ali sa drugom temom. Meni ovo deluje zanimljivo, mada svuda kao zanr stavljaju mystery, a negde dodaju i drama, nigde thriller, dok na mnogim mestima ubace thriller a nema skoro ni t od thriller -a.
;

{{message}}

{{item.title}}