Ispovest ubice najgledaniji u Japanu

novosti

18.06.2017.

Ispovest ubice najgledaniji u Japanu

IgaBiva

Triler 22-nenme no kokuhaku: Watashi ga satsujinhan desu koji je režirao Yû Irie najgledanije je film u Japanu prethodne nedelje. Ovo ostvarenje zaradilo je skoro tri miliona dolara u premijernom vikendu prikazivanja, što se smatra veoma dobrim rezultatom.

Godine 1995. desilo se pet ubistava. Wataru Makimura (Hideaki Ito) vodio je istragu. U zamci je ubijen njegov pretpostavljeni, a serijski ubica nikad nije uhapšen. 22 godine kasnije, objavljeni su ubičini memoari. Autor Masato Sonezaki (Tatsuya Fujiwara), postao je izuzetno popularan, a zakazana je i promocija knjige...

Na drugom mestu gledanosti, takođe, nalazi se jedan japanski film. U pitanju je ljubavni film o ženi koja ima aferu s oženjenim učiteljem, dok je njen muž odsutan na poslu i naporno radi da bi izdržavao porodicu. Ona se oseća posramljeno i mora da promeni ime i da se iseli iz kuće. Ali, to je tek početak... 

Film Hirugao zaradio je skoro 2,7 miliona dolara prethodnog premijernog vikenda prikazivanja.

Na trećem i četvrtom mestu gledanosti nalaze se dva američka blokbastera Beauty and the BeastLogan, koji su zaradili 2,6 miliona dolara, u osmoj nedelji prikazivanja, odnosno 802775 u drugoj nedelji prikazivanja.

Konačno, na petom mestu po gledanosti prethodne nedelje nalazi se još jedan japanski film - ovaj put animirani King of Prism: Pride the Hero. Premijernog vikenda, on je zaradio 740218 dolara, a u pitanju je nastavak izuzetno popularne franšize o dečačkom tinejdžerskom bendu.

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!