Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Počinje snimanje Dune: Part 2

novosti

09.03.2022.

Počinje snimanje Dune: Part 2

Stvari se zahuktavaju! Očekuje se da snimanje nastavka filma Dune: Part One počne tokom leta ove godine. Predviđeni datum premijere Dune: Part Two jeste 10.10. 2023. godine!

Osim "standardne" glumačke ekipe, među kojoj su Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya i Javier Bardem, u nastavku će nastupiti i Florence Pugh kao princeza Irulan Corrino, koja je u romantičnoj vezi sa Paulom Atreidesom.

Ova glumica nedavno je bila i Yelena Romanoff, u seriji Hawkeye, snimljenoj za Disney Plus. Takođe, uskoro je očekuje i premijera novog filma Oppenheimer koji potpisuje Christopher Nolan, a u kome glume i Cillian Murphy, Emily Blunt i Matt Damon, kao i u hororu Don't Worry Darling koji režira Olivia Wilde, i trileru The Wonder čiji je reditelj Sebastián Lelio, po romanu čija je autorka Emma Donoghue.

  • Komentari (15)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Gewehr98
    Junior translator
    13.03.2022. 00:09
    [QUOTE=kjovo]Nije bitno uopste ko ce da glumi Irulan,bitno je samo da nece valjda i tu da promene knjigu i naprave da je Paul bio u ljubavi sa njom. Aj sto menjaju pol,rasu ali nemojte menjati pricu.[/QUOTE]
    Čisto sumnjam, pošto se Vilnev bukvalno kune u knjigu, čisto sumnjam da će menjati pravac priče.
  • kjovo
    eXtreme member
    10.03.2022. 08:10
    Nije bitno uopste ko ce da glumi Irulan,bitno je samo da nece valjda i tu da promene knjigu i naprave da je Paul bio u ljubavi sa njom. Aj sto menjaju pol,rasu ali nemojte menjati pricu.
  • Gewehr98
    Junior translator
    09.03.2022. 20:58
    Nigde još zvanično potvrđeno da će Florens Pju biti u Dini 2, iako je potvrđeno da su u pregovorima.
;

{{message}}

{{item.title}}