Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Nova "Medea" za Netflix

novosti

09.06.2021.

Nova "Medea" za Netflix

Ima onih koji vole filmove čiji je potpisnik Tyler Perry. Tako, verovatno, razmišljaju i čelnici kompanije Netflix, koji su s ovim čovekom potpisali ugovor o snimanju novog, verovali ili ne - 12. filma "Medea" franšize!

Naziv novog filma biće "A Madea Homecoming", a Perry je odlučio da ponovo oživi seriju uprkos tome što je isti lik "penzionisao" prošle godine kroz tkz., potpuno rasprodanu predstavu “Madea’s Farewell Tour”, snimljenu i za TV, dok je baš poslednji dugometražni igrani film na ovu temu - A Madea Family Funeral - snimio 2019. godine.

Osim što će režirati novi film, Perry će napisati i scenario, a i glumiti glavnu ulogu. Očekuje se da film bude prikazan na Netflix-u u 2022. godini.

Inače, lik Medea Perry je prvi put tumačio u predstavi I Can Do Bad All by Myself, još 1999. godine, kada je "uskočio" u ulogu, nakon što originalni izvođač nije mogao da dođe na izvođenje. Prvi pravi dugometražni film za prikazivanje u velikim dvoranama bio je Madea's Family Reunion iz 2006. godine, mada je i prethodno bilo snimljeno nekoliko "video" filmova u kojima je Medea bila glavni lik.. 

Zbirno, prethodnih 11 filmova "Medea" serije zaradili su više od milijardu dolara.

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}