Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Amy Adams i Glenn Close u novom filmu Rona Howarda

najave

14.10.2020.

Amy Adams i Glenn Close u novom filmu Rona Howarda

Prognoze kažu da će novi film Hillbilly Elegy koji potpisuje Ron Howard, biti jedan od velikih favorita u trci za predstojećeg "Oskara". 

Film je zasnovan na bestseler memoarima čiji je autor J.D. Vance, a predstavlja istraživanje pojma "američki san", kroz viziju tri generacije porodice iz Apalači planina, a ispričanu od strane najmlađeg člana porodice, studenta prava s Yale univerziteta prisiljenog da se vrati u rodni grad. Pratimo njegov kompleksni odnos s majkom Bev (Adams), koja se bori s zavisnošću. Potaknut uspomenama na svoju baku Mamaw (Close), izdržljivu i pametnu ženu koja ga je odgojila, J. D. mora da se suoči s teškim nasleđem koje nosi..."

Knjiga "Hillbilly Elegy: A Memoir of a Family and Culture in Crisis" objavljena je 2016. godine.

Kao i ostali Netflix-favoriti za "Oskara", Hillbilly Elegy biće pušten u limitiranu distribuciju, neposredno pre nego što bude dostupan putem streaming-servisa 24.11, neposredno pred nacionalni praznik - Dan zahvalnosti.

 

  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    15.10.2020. 16:00
    Posle 7 nominacija za Oskara redno je i da uzme jedan. Film sigurno neću gledati, ali mislim da će Glenn Close odigrati ulogu za Oskara.
  • beogradski
    eXtreme member
    15.10.2020. 14:55
    Glenn Close je odlicna glumica
;

{{message}}

{{item.title}}