Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Idris Elba kao moderni gradski kauboj

najave

14.09.2020.

Idris Elba kao moderni gradski kauboj

U novom filmu Concrete Cowboy jedan od najzanimljivijih glumaca sadašnjice - Idris Elba - predstavlja nam se kao moderni gradski kauboj!

Ovaj film je, zapravo, svojevrsna oda čuvenom Fletcher Street-u, gde kauboji crne puti jašu konje i čuvaju ih u svojim kućama vekovima, odolevajući tako "modernizaciji" vremena. Takva sredina, ne mnogo poznata van lokalnog okruženja, zahvaljući "neinteresovanju" američkih mainstreim medijima, poslužila je kao inspiraciju za roman Ghetto Cowboy, čiji je autor Greg Neri. Dok je sada taj roman poslužio i kao inspiracija za film Concrete Cowboy...

Idris Elba glumi Harpa, kauboja iz severne Filadelfije, koji je napustio porodični život da bi na svom konju i sa svojim drugarima krstario ulicama ovog grada. Međutim, rutinu njegovog života narušava iznenadna pojava njegovog problematičnog sina-tinejdžera po imenu Cole, koga tumači Caleb McLaughlin (Stranger Things), a koji je izbačen iz škole u Detroitu i koga očajna majka (Elizabeth Priestley) vozi 900 kilometara daleko i ostavlja ga na očevom pragu.

Reditelj ovog filma jeste debitant Ricky Straub, koji je za potrebe snimanja angažovao stvarne kauboje-jahače iz Fletcher Street-a.

Film je premijeru imao na ovogodišnjem Toronto Film Festivalu.

  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    14.09.2020. 14:47
    Idris Elba?
    Ako je film nastavak tipično holivudski upropaštenog kingovog magnum opusa, gledat ću.

    Ako je nešto drugo... Zbogom.


  • beogradski
    eXtreme member
    14.09.2020. 14:41
    Nisam nasao trejler za ovaj film ali moze biti ok a jos igra i odlicni Idris Elba za koga se nadam da ce biti naredni Bond
;

{{message}}

{{item.title}}