Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Japanski bokserski otvara festival u Tokiju

novosti

10.09.2020.

Japanski bokserski otvara festival u Tokiju

Ovogodišnji Tokio Film Festival otvoriće japanski bokserski film "Underdog". Festival se održava u periodu 31.10 - 09.11. ove godine, a planirano je uz puno gledalište.

Film "Underdog" režirao je Masaharu Take, a govori o tri boksera-gubitnika. Akira Suenaga (Mirai Moriyama) nastoji da uspe po svaku cenu u ovom sportu, ali mu to baš i ne polazi za rukom, Ryuta Omura (Takumi Kitamura) je mladi bokser odrastao u sirotištu, dok je Shun Miyagi (Ryo Katsuji) uvek maštao o tome da postane TV zvezda. 

Take je pre osam godina već snimio jedan film koji je tretirao boksersku problematiku - Hyakuen no koi. - a za koji je dobio brojne nagrade.

Film koji je će biti prikazan na svečanom zatvaranju Festivala u Tokiju jeste biografski Hokusai, o čuvenom japanskom umetniku.

 

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    10.09.2020. 15:18
    Ubijmo gledatelja dosadom znači odmah na početku, a ko preživi udavit ćemo ga kraju. Na žalost cijeli raspored festivala još nije dostupan, trajat će 10 dana, definitivno na programu nisu same smaračine, a bit će objavljen početkom sljedećeg mjeseca.
;

{{message}}

{{item.title}}