Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ozzy Osbourne dobija svoj film

najave

16.08.2020.

Ozzy Osbourne dobija svoj film

Ozzy Osbourne, kultni muzičar i osnivač grupe "Black Sabbath" uskoro dobija svoj film! Ali, kako kaže njegova supruga Sharon Osbourne - "Ovaj film neće biti 'Hallmark rock film'" kao što je bio slučaj s Bohemian Rhapsody. "Ovaj film biće za odrasle i neće praviti kompromise, što se čini kao jedini način da se ispriča priča o Osbourneovom životu u periodu od 1979. do 1996. godine."

Projekat je trenutno u fazi razvoja, mada Ozzy ne zna mnogo o svemu. "Ne pitajte me ništa o tome", izjavio je pevač. "Moja porodica je umešana, i ja sam rekao ženi - 'Srećno'. Da bi se moje troje dece složilo bar u vezi jedne stvari, zaista morate da se potrudite."

"Naš film biće mnogo životniji", izjavila je Sharon. "Mi ne želimo da budemo uglađeni i čisti i sve to. Ne pravimo film za decu. Ovo je film odraslih, za odrasle. Bohemian Rhapsody je učinila da cela generacija sluša muziku 'Queen' iako to nikad nisu ranije radili. Tako da je taj film fenomen. Ali, ja ne mislim da je on predobar."

Prema onome što kaže Ozzy Osbourne, Sharon želi da ga u filmu glumi nepoznat glumac. "Film je o Sharon i meni, i našoj vezi. O tome kako smo se sreli, zaljubili i venčali. Ona je moja druga polovina. Sharon je mnogo uticala da sazrim, kao i ja na nju. Nedavno smo proslavili 38 godina braka", kaže muzičar čija je karijera protkana skandalima s upotrebom droge i alkoholom, a za koje kažu da će bez ulepšavanja biti opisani u predstojećem filmu.

Producent filma biće Jack Osbourne, njihov sin. 

 

  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    05.09.2020. 01:26

      Po onom što pročitah, biće ovo porodični film. Porodica Ozborn snima film o svom najpoznatijem članu. Biće ovo zabavna i bizarna filmska avantura ako ne zamene (pre)kardašijane i njima slične.
  • beogradski
    eXtreme member
    16.08.2020. 12:38
    Ozzy je zasluzio film
;

{{message}}

{{item.title}}