Snima se i John Wick 5

najave

07.08.2020.

Snima se i John Wick 5

Lionsgate je potvrdio da će se paralelno s "John Wick 4" snimati i "John Wick 5"!

Razlog može biti krajnje prozaičan - studio želi da se na vreme obezbedi da će u petom delu takođe glavnu ulogu tumačiti Kianu Reeves, koji bi, eventualno, zbog ogromne popularnosti mogao da postavlja dodatne uslove ako još jedan nastavak ne bi odmah bio snimljen. Dakle, nikako ne mora da znači da će radnja četvrtog filma ostati nezaokružena na njegovom kraju, čime bi do konačnog raspleta te avanture došlo u petom nastavku, već, jednostavno, glumčeve obaveze nameću takvo rešenje.

Datumie za pristupanje celoj ovoj raboti još uvek nisu poznati. Pretpostavlja se da će snimanje oba filma početi tokom sledeće godine, odmah nakon što Kianu završi rad na još jednom ultra-očekivanom nastavku - "The Matrix 4".

Nije poznato ni to da li će peti deo "John Wicka" ponovo režirati Chad Stahelski, koji je uradio sve dosadašnje filmove franšize. Scenario četvrtog dela napisao je Shay Hatten, koscenarista John Wick: Chapter 3 - Parabellum u kom mu je partner bio i Derek Kolstad, scenarista prva tri filma.

 • Komentari (3)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • lovac666
  Junior translator
  07.08.2020. 15:23
  čemu?
 • skajler
  Senior translator
  07.08.2020. 14:49
  Znači, ipak je ostalo još negativaca. Ako nastavi ovako prešišaće i svog imenjaka Meklejna.
 • beogradski
  eXtreme member
  07.08.2020. 13:19
  Prvi deo je bio dobar a vec drugi i trexi su poceli sa preterivanjem pa tako ocekujem i za cetvrti i peti deo