Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Koji je bolji - Sky Sharks ili Killer Raccoons! 2!

novosti

30.07.2020.

Koji je bolji - Sky Sharks ili Killer Raccoons! 2!

Treš-horori oduvek su imali svoju publiku. Njihova proizvodnja nije naročito skupa, takvi filmovi nemaju umetničku ambiciju, i u njima ne glume basnoslovne holivudske zvezde. Priča je najčešće očajna do stupidnosti, naivnija od najnaivnijih bajki, ali, ipak, mnogi baš vole da ih pogledaju. E, pa, sada vam donosimo informacija o dva filma ovog "podžanra" čiji su trejleri pobudili priličnu "frku" nakon što su prezentovani javnosti putem društvenih mreža.

Sky Sharks jeste priča o tome kako duboko u ledu Antarktika grupa geologa otkriva staru nacističku laboratoriju u kojoj su se izvodili najmračniji eksperimenti. U nameri da porobe svet, nacisti su stvorili modifikovane ajkule sposobne da lete, a čiji su jahači genetski mutirani nadljudi-zombiji. Vojne jedinica nazvana "Dead Flesh Four" sastavljena od ponovo oživljenih vojnika nastradalih u Vijetnamu, poslata je da spasi čovečanstvo.

U pitanju je nemački film čija je premijera predviđena za 07.10. ove godine.

S druge strane, Killer Raccoons 2: Dark Christmas in the Dark jeste američka "komedija", koja govori o tome Tkako je tokom snežne Badnje večeri, bivši uglađeni student Casey Smallwood pušten iz zatvora nakon što je odslužio 10 godina zbog pijanstva u ranom dobu. Odlučan da ode iz grada, uskoči u voz za Vašington, koji bude otet od strane terorista i hiper-inteligentnih od strane vlade treniranih - rakuna! Casey udružuje snage sa domaćinom voza da bi se izborio s teroristima...

Koji biste film pre gledali?

 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}