Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Već treći deo tinejdžerske limunade

najave

28.07.2020.

Već treći deo tinejdžerske limunade

Kada se pojavila, pre dve godine, tinejdžerska romantična komedija The Kissing Booth bila je veliki hit. Toliki da je nedavno Netflix realizovao i prikazao i nastavak - The Kissing Booth 2. Međutim, glavna glumica Joey King, čije smo ljubavne dogodovštine pratili i u prethodna dva filma, sada je najavila da je i završeno snimanje The Kissing Booth 3, da je ovaj film trenutno u fazi postprodukcije, te da se njegova premijera očekuje sledeće godine.

U prvom filmu gledali smo Elle, to jest Joey King, koja je sklopila pakt sa svojim najboljim drugom po imenu Lee Flynn, da se niko od njih neće nikad zabavljati sa rođakom onog drugog. Međutim, Elle se zaljubi u Leejevog starijeg brata po imenu Noah, što izaziva brojne peripetije.

U drugom filmu Elle Evans je provela najromantičnije leto sa svojim "nevaljalim" momkom Noahom. Sada je, međutim, on otišao na Harvard, a Elle se vraća u srednju školu, na svoju poslednju godinu. Veza na daljinu jako je komplikovana, pogotovo kada u njen razred dođe novi zgodni učenik. A, najbolji drug Lee je i dalje tu...

Ovi filmovi nastali su na osnovu istoimenih bestseler romana čija je autorka Beth Reekles. Iako filmovi nisu naišli na preterano pozitivne kritike, očigledno je da su bili prilično gledani, čim su se producenti odlučili da već snime i treći u nizu. 

 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}