Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Istina o "Ford v Ferrari"

novosti

26.07.2020.

Istina o "Ford v Ferrari"

Moglo je da se desi i drugačije...

Zapravo, jedan od najboljih auto-trkačkih filmova poslednjih godina - Ford v Ferrari - mogao je da bude snimljen i znatno ranije, s ništa manje provokativnim rediteljem i glavnim glumcima. I, naslovom! Tako je još 2013. godine pregovarano da reditelj filma "Go Like Hel" bude Joseph Kosinski, a u tom slučaju glavne uloge trebalo bi da tumače Brad Pitt i Tom Cruise!

"Ne bih rekao da smo bili na početku procesa produkcije, ali smo došli do toga da Tom Cruise i Brad Pitt zajedno čitaju scenario", izjavio Kosinski. "Ali, nismo mogli da sklopimo budžet, pa je to bilo dovoljno da se udaljim. Cruise bi bio Shelby, a Pitt - Miles."

Pre Kosinskog, kao reditelj ovog filma spominjan je i Michael Mann. Ni do te realizacije nije došlo, a Mann trenutno radi na snimanju biografskog filma još jedne trkačko-automobilske legende, u čijem je središtu Enzo Ferrari, koga će igrati Hugh Jackman.

Ford v Ferrari zaradio je 225 miliona dolara od svetske distribucije. Recenziju ovog veoma dobrog filma možete da pročitate ovde: Ford v Ferrari - Peta brzina

 

 

 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}