Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Nastavak "Train To Busan" razbija

novosti

17.07.2020.

Nastavak "Train To Busan" razbija

Konačno je došao i taj trenutak - svet je video premijeru filma Bando!

Dugoočekivani nastavak zombi-apokalipse Busanhaeng odmah je postao najgledaniji film u Južnoj Koreji, Singapuru i Tajvanu. Film koji kao reditelj potpisuje Yeon Sang-ho zaradio je već 2,4 miliona dolara na samom startu prikazivanja u Južnoj Koreji, što se smatra impresivnim ako se uzme u obzir tek oporavljajuće bioskopsko tržište usled borbe protiv korone. Da podsetimo, prvi Busanhaeng zaradio je 82 miliona dolara, a videlo ga je 11,5 miliona ljudi u ovoj zemlji. Do sada, Bando je videlo 352,926 ljudi. 

Glavni lik u Bando jeste vojnik (Gang Dong-won) koji sa porodicom beži iz Južne Koreje u Hong Kong, nakon što je zemlju zahvatio virus koji pretvara ljude u zombije. Četiri godine kasnije vraća se na poluostrvo sa svojim zetom (Kim Do-yoon) kako bi pronašao kamion pun novcem.

Prema još uvek aktuelnim planovima, film bi u SAD trebalo da ima premijeru u sledećem mesecu...

  • Komentari (4)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    17.07.2020. 18:02
    Južnokorejci...

    1. Imaju jedan superglup film sa supermoćima: Psychokinesis, ali i jedan jako dobar: The Gifted Hands
    2. Koliko znam to je to. Samo dva sa "superherojima" u zadnjih 20 godina. Nemaju više.
    3. Imaju zato vrhunsku history/fantasy seriju gdje je glavni lik ima supersnagu: Rebel: Thief Who  Stole the People
    4. O zombijima imaju samo nekoliko filmova, a to nekoliko je ukupno u zadnjih 20 godina: 4 igrana i jedan crtani. Nadam se da njih ne trebam nabrojiti, ne da mi se editiravati linkove.

    Drugim riječima, nema hiperprodukcije stoput viđenog kod njih, niti godišnje snime 20 filmova o superherojima i zombijima ko holivud, niti je ono što snime u 99% slučajeva budalaština ko u holivudu.

  • beogradski
    eXtreme member
    17.07.2020. 16:21
    Ne verujem da su problem ideje nego ima i do lenjosti scenarista pa je tako svaki drugi film ozyombi apokalipsi ili super herojima. Mislim da je više zaista dosta zombi apokalipse i da je dovoljna serija The Walking Dead i Fear the Walking Dead. Isto tako nastavci, sve se to radi zbog zarade jer da nije zaradio prvi deo toliko drugog ne bi ni bilo
  • JoxerTM
    eXtreme member
    17.07.2020. 15:34
    Interesantno. Umjesto Unit 731, ovdje će se zločinačka organizacija Unit 631. Baš se pitam hoće li svi od njih jednako preživjeti, pola u Rusiji, pola u Amer'ci.
;

{{message}}

{{item.title}}