Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Jennifer Grey priprema "Dirty Dancing" nastavak

novosti

15.07.2020.

Jennifer Grey priprema "Dirty Dancing" nastavak

Poznata glumica koja je nastupala i u originalnom Dirty Dancing sada, 33 godine kasnije, u saradnji sa Lionsgate sprema nastavak ovog muzičkog hita!

Iako nema zvanične potvrde da je u pitanju nastavak filma u kome joj je partner bio Patrik Swayze, "dobro obavešteni izvori" kažu da je to - to! Radnja novog filma smeštena je u 1990-te godine, a Jennifer Grey će ponovo biti Frances “Baby” Houseman, samo malo starija, pošto se originalni film dešavao u 1963. godini.

Film Dirty Dancing zaradio je 217 miliona dolara od svetske distribucije, a prodato je više of milion video-kaseta s njim. Originalna pesma iz filma - "(I’ve Had) the Time of My Life" - dobila je "Oskara" 1988. godine.

Godine 2004. snimljen je i takozvani "prequelDirty Dancing: Havana Nights, u kom su glavne uloge tumačili Diego Luna i Romola Garai, ali on nije ni približno dosegao slavu originala.

Patrick Swayze preminuo je 2009. godine.

  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • 15.07.2020. 16:26
    Čemu ? Patrika Svejzija više nema, hoće li film biti o njoj ?
  • beogradski
    eXtreme member
    15.07.2020. 14:40
    R.I.P Patrick Swayze. A sto se tice Jennifer Grey, ona nije poznata ona je bila poznata. Neko tu slavu zadrzi a i da vise nije poznat a neko i dalje traje
;

{{message}}

{{item.title}}