Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Biće i "Mamma mia 3"?

novosti

21.06.2020.

Biće i "Mamma mia 3"?

Judy Craymer, producentkinja dosadašnjih filmova Mamma Mia!Mamma Mia! Here We Go Again nagovestila je da nam predstoji i treći film u seriji!

Oba dosadašnja filma zaradila su skoro 400 miliona dolara od svetske distribucije.

Craymer je u intervjuu za "Daily Mail" izjavila da su planovi za novi film postojali i pre pandemije koronavirusa. "Mislim da će jednog dana biti još jedan film, zato što je predviđeno da to bude trilogija. Znam da bi Universal voleo da ja to uradim."ž 

Da podsetimo, u ovim filmovima u centru pažnje su Sophie (Amanda Seyfried) i njena majka Donna (Meryl Streep). U prvom filmu, dok se Sophie sprema za venčanje, počinje da se sve više pita o identitetu svog oca, pa zato poziva "potencijalne" (Pierce Brosnan, Colin Firth i Stellan Skarsgård), ljubavi svoje majke, ne bi li otkrila čija je zapravo ćerka. U nastavku iz 2018. godine, vraćamo se u prošlost, kada se Donna (koju sada glumi Lily James) upušta u burne ljubavne veze sa ovom trojicom muškaraca, paralelno s pričom o očuvanju svog benda "Donna and the Dynamos".

Craymer je potvrdila da ćemo i u novom filmu slušati poznate hitove koje su nam priredili članovi legendarne pop-grupe "Abba".

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    21.06.2020. 09:30
;

{{message}}

{{item.title}}