Ryan Gosling kao vukodlak

najave

30.05.2020.

Ryan Gosling kao vukodlak

Došlo je vreme da se i poznati glumac oproba kao čudovište.
 
Novi horor-film snimaće Universal, a film se opisuje kao "mešavina NetworkNightcrawler"! Gosling tumači ulogu spikera s televizije koji biva zaražen strašnom bolešću zbog koje postaje čupavi monstrum. Film će nastati po uzoru na originalni The Wolfman iz 1941. godine, u kome je vukodlaka glumio Lon Chaney Jr. dok je film iz 2010. u kome je glavnu ulogu tumačio Benicio del Toro čak dobio i jednog "Oskara" (za šminku).
 
Scenario pišu Lauren Schuker Blum i Rebecca Angelo, a sasvim je očigledno da je razlog za nastanak ovog filma finansijski uspeh koji je postignut s The Invisible Man. Takođe, film se uklapa u studijsku strategiju "ponovnog oživljavanja filmova s monstumima", među kojima će biti, osim pomenutih i "Drakula" (Karyn Kusama), "Reinfield" (Dexter Fletcher) i "Dark Army" (Paul Feig). 
 
Nema detaljnijih informacija o radnji filma, a još nije poznat ni njegov reditelj.  

 • Komentari (4)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • beogradski
  eXtreme member
  01.06.2020. 15:30
  Slazem se da je Benicio Del toro mnogo volji glumac sto je Black Raven napisao. A inace imam snimljenog Vukodlaka sa Benisijom a jos uvek ga nisam odgledao )
 • baho
  Senior translator
  30.05.2020. 15:37
  Mogao se prijaviti u Selo... mi bismo mu odavno ispunili tu želju (da bude vukodlak) za male pare...  LOL
 • JoxerTM
  eXtreme member
  30.05.2020. 15:12
  [QUOTE=Black Raven]
  Ja lično više volim filmove sa vukodlacima i vampirima od zombi apokalipse, 
  pa ću sigurno i ovaj ispratiti čim izađe.
  [/QUOTE]
  Ja neću.
  Čini mi se da je u pitanju prežvakana i prožvakana tema koja neće donijeti ništa novo žanru nego će opet lupati mudima po samaru, a meni je toga kloniranja zbog nedostatka ideja poodavno dosta.