Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Gal Gadot snima seriju o Hedy Lamarr

novosti

29.05.2020.

Gal Gadot snima seriju o Hedy Lamarr

Iako je bilo predviđeno da se serija snima pod okriljem "Showtime", ipak je odlučeno da ceo posao bude realizovan s Apple TV+.

Mini-serija o Hedy Lamarr imaće osam epizoda, a autor je Sarah Treem (The Affair).

Gal Gadot tumačiće čuvenu glumicu iz perioda nemog filma, ali i priznatu pronalazačicu. 

Zvanični sinopsis glasi: "Priznata kao najlepša žena na svetu, Hedy Lamarr bila je prvo uzdizana i ikonizovana, potom uništena i na kraju zaboravljena od strane američke publike, ali sve vreme održavajući svoj sjajan um aktivnim kroz niz izuma, od kojih je jedan postao osnova za tehnologiju širenja spektra koju i danas koristimo. Serija će pratiti neverovatnu životnu priču holivudske glamurozne devojke, protežući se 30 godina od njenog smelog bega iz predratnog Beča, preko njenog meteorskog uspona u zlatnom dobu Hollywooda, do njenog pada i eventualnog osramoćenja u vremenu rađanja hladnog rata. Ovo je epska priča o ženi koja je imigrirala, a živela je ispred svog vremena, postavši i sama žrtva tog doba.".

 

 
  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    29.05.2020. 17:07
    Mislim da je to moglo i u 90 minuta.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    29.05.2020. 13:12
    Holivud znači opet snima biografiju i vjerojatno će opet napravit smaračinu iako je žena bila totalna kraljica.

    Povijesno gledano vjerojatno prvi odglumljeni orgazam van pornografije, na "normalnom" filmu pripada njoj. Iako većini nas to ne znači ništa, neki bi je i dan danas razapeli zbog toga Pa se udala za lika koji je prodavao oružje nacistima. Prije drugog svjetskog doduše. Biznis? Nije samo biznis, lik je bio fašistoidan ko većina naših političara na vlasti, pa neće njegova žena snimati "rizične" filmove - zabranio joj je da glumi dalje. Ona je pristala. Nije ostalo na tome, frajer je pokušao uništiti sve postojeće kopije filma koji sam spomenuo. Retard.

    Kako je on pak razgovarao s nacistima ne samo o prodaji nego i o tehnici, a Hedy nije bila cajkara nego je imala zrno soli u glavi, moguće i prethodno obrqazovana, ne znam, ova je upijala i sudjelovala i razgovorima o tadašnjoj tehnologiji. U jednom trenutku rekla je dosta, napustila zaostalu kretenčinu i zbrisala u Pariz. itd itd nije tu stalo, može se deblja knjiga napisati o njenom životu, koka je djelomično zaslužna za tehnologije koje danas imamo, wi-fi npr.

    Najiskrenije se nadam da Holivud neće opet zasrati sa standardnom plitkošću. A bojim se da hoće.
;

{{message}}

{{item.title}}