Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Poznata radnja Avatar 2

novosti

28.05.2020.

Poznata radnja Avatar 2

Iako se detalji drže u strogoj tajnosti, producent Jon Landau nije izdržao da nas ne upozna s osnovnim zapletom budućeg SF hita "Avatar 2". 

"To će biti priča o porodici Sully, kao i o tome šta treba preduzeti da bi ona opstala zajedno. Jake i Neytiri imaju porodicu, ali su prisiljeni da napuste svoj dom, zbog čega kreću u istraživanje Pandore. Jedno vreme provešće i na vodi, oko vode i u vodi. Pitao sam se zašto se ljudi sadaokreću zabavi više nego ikad? Mislim da je to bekstvo, od ovog sveta u kome živimo, da pobegnu od pritiska koji osećaju u svom životu", izjavio je Landau. 

Dakle - voda. I, porodica. 

U novom filmu Sam Worthington kao Jake SullyZoe Saldana kao Neytiri, imaju decu. Tu su i mladi glumci Jamie Flatters, Britain Dalton i Trinity Bliss. Takođe, od glumaca iz prvog dela tu su i Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder i Matt Gerald. Od novih, tu su Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, David Thewlis, Vin Diesel, CJ Jones...

 

 

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    28.05.2020. 15:41
    Znači umjesto zabavno glupavog scifi westerna iz originala, nastavak će biti obiteljska smaračina prepisana iz meksičkih, indijskih, brazilskih, tajlandskih i inih sapunica. Netko će se jako razveseliti. Ja ne.
;

{{message}}

{{item.title}}