Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Sony sprema tajanstveni "Marvel" film

najave

21.05.2020.

Sony sprema tajanstveni "Marvel" film

Iako publika mora da sačeka 2021. godinu da bi uživala u Morbius i "Venom 2", Sony Pictures uveliko pravi planove za nastavak ekranizacija filmova po "Marvel" stripovima. Najnovije informacije iz Holivuda, tako, kažu da je iskusna TV-rediteljka S.J. Clarkson (upravo završila prequel Game of Thrones Prequel Pilot TV-film) potpisala ugovor da napravi prvi "Sony-studijski" superherojski film u kome će glavni lik biti žena.

Još uvek nije zvanično objavljeno koji bi to lik mogao da bude, ali "insajderi" smatraju da je u pitanju - Madame Web!

Nema detalja ni o eventualnom scenariju, niti o glumcima, ali se smatra da čelnici studija žele da prvo angažuju neku glumicu s A-liste, a tek potom i scenaristu koji bi na osnovu harizme te ličnosti napisao i scenario. Spominju se Charlize Theron ili Amy Adams...

Inače, u stripu, Madame Web jeste starija žena koja pati od autoimene bolesti myasthenia gravis, usled koje dolazi do preranog zamaranja mišića, zbog čega je vezana za sistem za održavanje života u obliku paukove mreže. Zbog svojih godina i zdravstvenih problema, Madame Web, zapravo, nikad nije u direktnoj borbi protiv zločinaca, već koristi svoje prekognitivne moći da bi se suočila s izazovima.  Prvi put se pojavila u Spider-Man stripu 1980-tih, kada mu je pomogla da reši jedan slučaj kidnapovanja. U kasnijim epizodama "originalna" Madame Web bila je ubijena, ali je prethodno uspela da prenese svoje moći na osobu po imenu Julia Carpenter, koja je i sama postala nova Madame Web. 

Sudeći po glumicama koje su u opticaju, verovatnije je da će novi film biti o ovoj drugoj Madame...

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}