Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Peticija za nastavak "Ghoulies"

novosti

14.05.2020.

Peticija za nastavak "Ghoulies"

Godine 1984. snimljen je sad već kultni fantasy Ghoulies. Sada, 36 godina kasnije, kreatori franšize Luca Bercovici i Jefery Levy pokrenuli su peticiju u kojima se od potpisnika traži da podrže novi film ove franšize. Problem je što prava na filmove poseduje Sony Pictures, a oni baš i nisu voljni da se upuste u novi poduhvat ove vrste.

Da podsetimo, do sada su snimljeni: Ghoulies II (1988.), Ghoulies III: Ghoulies Go to College (1991.) i Ghoulies IV (1994.).

Berkovici kaže da je sada pravo vreme za oživljavanje franšize, "jer su svi ti filmovi zabavni, a i u modi je snimanje reboot-verzija".

Glavni lik originalnog Ghoulies jeste muškarac po imenu Jonathan, koji nasleđuje staru kuću svog oca i useljava se u nju  sa devojkom po imenu Rebecca. Tokom zabave, Jonathan izvodi ceremoniju iz jedne od starih očevih knjiga o crnoj magiji, ne uzimajući za ozbiljno ono što piše. Međutim, tako se oslobađaju mala, demonska bića pznana kao Ghoulies...

Peticija je postavljena na Change.org pod okriljem #ghouliesreboot kampanje. Traži se skroman broj od 200 potpisnika, od čega je već prikupljeno više od 160. Nakon što se dobije predviđeni broj, peticija će biti poslana direktoru Sony-ja po imenu Tony Vinciquerra, u nadi da će započeti razgovore sa Bercovicijem o snimanju novog filma... 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}