Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Sprema se serija nastavak "The Silence of the Lambs"

najave

09.05.2020.

Sprema se serija nastavak "The Silence of the Lambs"

Zvanično je najavljeno - CBS će snimati seriju u kojoj će glavni lik biti Clarice Starling, poznata iz filma The Silence of the Lambs. Očekuje se da će serija biti spremna za prikazivanje u sezoni 2020/21.

Još ranije je najavljeno da će biti snimljena pilot-epizoda, koja će biti svojevrstan nastavak poznatog filma, u kome se Clarice razračunavala sa kanibalističkim doktorom po imenu Hannibal Lecter. Očigledno da su čelnici studija bili zadovoljni viđenim, pa je dato "zeleno svetlo" za snimanje cele sezone.

Dešavanja u seriji odigravaće se šest meseci nakon onih u seriji. Dakle, biće smeštena u 1993. godinu. Glavnu ulogu tumači Rebecca Breeds (Pretty Little Liars), a ona se sukobljava sa različitim serijskim ubicama i seksualnim predatorima u oblasti Washingtona. Istovremeno, upoznaćemo se i sa tajnama i iskušenjima Clariceinog detinjstva, zbog kojih je i postala to što jeste, a koji su je progonile sve ovo vreme... 

U ostalim glavnim ulogama naćiće se Michael Cudlitz (The Walking Dead), Kal Penn (Harold & Kumar Go to White Castle) i Nick Sandow (Orange Is the New Black).

 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}