Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Otvaraju se bioskopi i u Južnoj Koreji

novosti

30.04.2020.

Otvaraju se bioskopi i u Južnoj Koreji

Sve je više dokaza širom sveta da je korona poražena. Takva tvrdnja još više će dobiti na težini ovog vikenda, kada je u Južnoj Koreji najavljeno delimično otvaranje bioskopskih sala!

Neki od najvećih prikazivača već su krenuli s radom 29.04. kada je otvoreno 36 od ukupno 116 sala koje poseduje kompanija CJ CGV. I ostali "najveći" krenuli njihovim putem, pa je 30.04. otvoreno šest bioskopa Lotte Cinema u provincijama Daegu and Gyeongsangbuk-do, koje su i inače bile najpogođenije koronom. Najavljeno je i da će 01.05. Megabox otvoriri 11 dvorana.

U Južnoj Koreji se paralelno slave Prvi maj i Budin rođendan, pa se očekuje da se smatra da će ovo otvaranje biti propraćeno i povećanim interesovanjem publike...

U zemlji je do sada zabeležno 10765 slučajeva bolesti, od čega je čak 9059 otpušteno iz bolnica ili im je ukinut kućni karantin. Umrlo je 247 ljudi, a trenutno se dnevno zabeleži desetak novoobolelih.

Najgledaniji film nakon otvaranja bioskopa jeste Trolls World Tour, s 9636 posetilaca. Na drugom mestu nalazi se kineska romantična drama Wo de qing chun dou shi ni, s 8248 gledalaca.

 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}