Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Autor Leos Carax ponovo šokira novim filmom

novosti

27.04.2020.

Autor Leos Carax ponovo šokira novim filmom

Ovaj put Leos Carax snimio je rok-operu.

Annette je trebalo da bude prikazan na ovogodišnjem Kanskom filmsom festivalu, ali kako stvari stoje po pitanju neizvesno održavanja istog, na premijeru ćemo morati još malo da pričekamo.

Ujedno, ovo je i prvi film koji potpisuje Carax nakon kontroverznog, ali i nagrađivanog Holy Motors iz 2012. godine. Annette je njegov prvi film potpuno snimljen na engleskom jeziku. Radnja je smeštena u Los Anđeles, a govori o ljubavnoj vezi između stand-up komičara (Adam Driver) i operske zvezde (Marion Cotillard). Film će krasiti originalna muzika benda "Sparks", jednog od najpopularnijih iz 1970-tih godina. Posebno zanimljivo jesto to što su autori scenarija za film braća Ron Mael i Russell Mael, članovi originalne postave benda "Sparks".

Na filmu se zvanično radi od 2017. godine, a originalno je planirano da u njemu glume Rooney Mara i Rihanna. Ipak, kasting je promenjen, jedno vreme se pričalo da će Michelle Williams zameniti Maru, ali je konačan izbor pao na Cotillard u petom mesecu 2019. gdine.

Film je sniman u Los Anđelesu, Nemačkoj i Belgiji. Završen je prošle godine, neposredno pre nego što je Adam Driver započeo svoju "pobedničku sezonu" s Marriage Story

 

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    30.04.2020. 00:38
    Ma šta? Koji šok? Gdje? Pa taj lik želi snimati isključivo drametine+ljige. Valjda ga je netko opalio mokrom krpom po glavi pa se udostojio odmaknuti od tih sranja i napraviti "dosad niste ovakvo što vidjeli" Holy Motors. Na žalost, eto, vraća se opet snimati nekakve romantične ljige. Bah!
;

{{message}}

{{item.title}}