Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Sprema se “The Hunger Games” prequel

novosti

22.04.2020.

Sprema se “The Hunger Games” prequel

Franšiza The Hunger Games donela je svojim producentima ogroman uspeh. Tako je "Lionsgate" prihodovao više od tri milijarde dolara od prva četiri filma. Pa, zašto onda ispustiti "zlatno jaje"?

Zvanično je saopšteno da studio planira snimanje filma The Ballad of Songbirds and Snakes, koji bi bio prequel prvom filmu iz serije. Takođe, saopšteno je i da će reditelj biti Francis Lawrence, a da će scenario biti napisan prema novom romanu Suzanne Collins. Radnja se dešava u godinama pre dešavanja iz prvog filma, a glavni lik je 18-godišnji Coriolanus Snow, čovek koji će mnogo kasnije postati okrutni vladar Panema. 

Joe Drake, direktor "Lionsgate" tim povodom izjavljuje: "Suzanina nova knjiga bila je vredna čekanja. Ona nudi sve čemu su se fanovi nadali, imajući u vidu prethodne knjige, ali i donosi potpuno nova uzbuđenja i uvodi čitavu paletu novih likova. ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ kreativno je uzbuđujuća i uvodi ovaj svet u kompleksnu novu dimenziju koja pruža zapanjujuće kinematske mogućnosti. Svi smo uzbuđeni što možemo ponovo da ujedinimo tim koji je stvarao ovu jedinstvenu, i jedva čekamo početak produkcije."

Fanovi, sačekajte još malo...

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}