Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
U "Jurassic World 3" snežni dinosaurusi

novosti

21.04.2020.

U "Jurassic World 3" snežni dinosaurusi

I dok se detalji zapleta i dalje smatraju "vrhunskom tajnom", Colin Trevorrow reditelj filma Jurassic World 3,čiji je zvanični naziv Jurassic World: Dominion, otkrio je da će se u njemu dinosaurusi naći - na snegu! Uradio je to usled nedavnog izazova na društvenim mrežama da ljdi šalju svoje fotografije sa posla. Naravno, on je to uradio sa snimanja novog blokbastera, a iza njega su se nalazile pomenute praistorijske životinjke na snegu.

Na pomenutoj fotografiji vidi se i glumica Isabella Sermon, koja je gledaocima predstavljena u prethodnom filmu serije - Jurassic World: Fallen Kingdom kao Maisie Lockwood, unuka Benjamina Lockwooda, bivšeg partnera Johna Hammonda. Tek kasnije ćemo otkriti da je ona, zapravo klon svoje preminule majke, Lockwoodove ćerke. kao i da je ona odgovorna za puštanje preživelih dinosaurusa u slobodu...

I, to je manje-više sve što se zna i u vezi s dešavanjima u novom filmu. Znamo da su dinosaurusi otišli sa Isla Nublar, te da će se radnja dešavati i u delovima sveta prekrivenim snegom. 

U filmu, čija je premijera zakazana za 11.06.2021. glavne uloge tumačiće: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Justice Smith i Daniella Pineda. Novopridošli glumci su Dichen Lachman, DeWanda Wise, Scott Haze i Mamoudou Athie, a ono što će mnoge fanove jeste i povratak likova koje su u prethodnim filmovima tumačili Sam Neill, Laura Dern i Jeff Goldblum.

 
  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}