Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Još nije vreme za Indiana Jones 5 i Captain Marvel 2

novosti

04.04.2020.

Još nije vreme za Indiana Jones 5 i Captain Marvel 2

Svakim danom sve više filmova doživljava istu sudbinu - datumi njihovih zakazanih premijera pomeraju se zbog korone.

Takva sudbina nje mimoišla ni dva filma za koje se očekuje da bi mogli biti veliki blokbasteri - "Indiana Jones 5" i "Captain Marvel 2". Ipak, dok u slučaju novog filma franšize započete Raiders of the Lost Ark, to "pomeranje" može da izgleda prilično "deprimirajuće, u slučaju nastavka Captain Marvel, makar i simbolično - može da predstavlja ohrabrenje.

Ono što je činjenica jeste da ćemo oba filma gledati tek 2022. godine! Tako je nastavak doživljaja čuvenog avanturističkog hita sada zakazan za 29.07.2022. odnosno u godini kada će Harrison Ford proslaviti svoj 80. rođendan. Originalno, planirano je da i ovaj film režira Steven Spielberg, ali je u drugom mesecu ove godine saopšteno da je on odustao od tog posla i da će ga zameniti James Mangold.

 

S druge strane premijera "Captain Marvel 2" zakazana je za 08.07.2022. godine. Ova može biti i radosna vest za fanove, pošto je originalni datum bio isti kao i novosaopšteni za "Indiana Jones 5". Čak se pričalo i o tome da film nećemo moći da vidimo ni pre 2023. godine, ali su u Marvel-u, ipak, odlučili da "malo požure". Videćemo da li će ispoštovati to što su sad i zvanično najavili.

 

Takođe, saopšteno je i da Anna Boden i Ryan Fleck neće režirati novi film, kao što su to uradili u Captain Marvel. Ime novog reditelja, i ako je poznato, drži se u strogoj tajnosti, dok se zna da će scenario pisati Megan McDonnell

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}