Prvi istopolni superherojski poljubac

novosti

17.02.2020.

Prvi istopolni superherojski poljubac

Film se zove Eternals i biće prvi snimljen po okriljem Marvel Cinematic Universe koji će prikazati poljubac između dve osobe istog pola!

Nakon događaja u Avengers: Endgame, neočekivana tragedija učini da se the Eternals (Besmrtnici), drevni vanzemaljci koji žive na Zemlji stotinama godina, okupe i krenu u rat protiv sila mraka koje prete da unište čovečanstvo, poznatim pod imenom the Deviants!

Epizodni glumac Haaz Sleiman potvrdio je da se pomenuta scena biti u okviru njegovog odnosa s likom poznatim kao Phastos, a koga tumači Brian Tyree Henry. Phastos je "Besmrtnik" koji, osim toga što je vešt pronalazač i konstruktor, ima i uzbudljiv "lični" život. Njih dvojica, osim što se ljube, čak su i u braku, i imaju dete!

Rediteljka filma koji je trenutno u postprodukcije jeste Chloé Zhao (The Rider)

Šta kažete na sve ovo? 

 • Komentari (4)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • JoxerTM
  eXtreme member
  18.02.2020. 16:45
  [QUOTE=Danilo-Naissus]Verovatno je najbitniji deo u filmu BAŠ taj istoploni poljubac... kad ga mediji toliko guraju.
  Beš' scenario, režiju, glumu i filmske stvari....
  Isto važi i za umetnike... kad neko nema dobru pesmu ili album onda se ovo forsira...    [/QUOTE]
  S ovim se slažem 98%. Ostalih 2 posto:
  1% je - clickbait. Dojedan holivudcentrički sajt je stavio bodeoči naslov i svi klikaju. Evo i ja u 3PM stis'o pa požalio. Bolje bi bilo da sam stiskao nešto drugo, jel tako.
  1% je promašaj marketinške tvrtke koja bi se trebala okaniti toga posla ako za glavni razlog gledanja nekog filma nudi najobičnije 'ebeno cmakanje, ma čije to bilo. Evo, snimite mene di žvalim bicikl!

  Ali dobro.
  Moguće je da netko još uvijek ne zna da postoje superherojske porno parodije raznih vrsta. Gdje se vidi kudikamo toga više od bezvezne puse.
 • Ana Thishpetana
  Junior moderator
  18.02.2020. 15:42
  Zbilja nemam ništa protiv gej populacije al u zadnje vrime sam primjetila da u skoro svakoj seriji ili filmu postoji bar jedan gej par. To je izgleda u modi
 • Danilo-Naissus
  Junior moderator
  18.02.2020. 15:13
  Verovatno je najbitniji deo u filmu BAŠ taj istoploni poljubac... kad ga mediji toliko guraju.
  Beš' scenario, režiju, glumu i filmske stvari....
  Isto važi i za umetnike... kad neko nema dobru pesmu ili album onda se ovo forsira...    Danilo-Naissus2020-02-18 15:34:01