Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Završeno snimanje "Tremors 7"

novosti

13.12.2019.

Završeno snimanje "Tremors 7"

Zvanično je saopšteno!

Glumac Michael Gross objavio je na svojoj "Facebook" strani da je na Tajlandu završeno snimanje TV filma koji zvanično ima naslov "Tremors: Island Fury"!

Biće to sedmi film, možemo je nazvati "kultne treš-horor-franšize", započete još 1990. s filmom Tremors, u kome je glavnu ulogu tumačio Kevin Bacon. Sledili su: Tremors II: AftershocksTremors 3: Back to PerfectionTremors 4: The Legend BeginsTremors 5: BloodlinesTremors: A Cold Day in Hell, a 2018. godine usledio je i TV-reboot cele priče - Tremors, u kojoj glavnu ulogu takođe tumači Kevin Bacon!

Naravno, nisu svi ovi filmovi imali jednak uspeh, čak ni kod ortodoksnih fanova, ali se franšiza pokazala kao jedna od najživahnijih u istoriji žanra, te je kao takvu, itekako valja uvek pominjati. Većima filmova nije čak ni bila puštena u bioskope, već je odmah snimljena u video i DVD varijanti.

U novom filmu, džinovski crvi - Graboidi prošvercovani su na luksuzni ostrvski rizort. Naime, bogati plejboj odlučio je da baš oni budu glavna lovina u zabavi koju priređuje. Međutim, stvari se ne odvijaju onako kako je zamišljeno...

Reditelj filma je Don Michael Paul, koji je uradio i peti i šesti nastavak, dok je u svetu filma debitovao 2002. godine akcionim krimićem Half Past Dead.

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}