Nastavljeno snimanje Fantastic Beasts 3

novosti

05.11.2019.

Nastavljeno snimanje Fantastic Beasts 3

Warner Bros. je saopštio da će, nakon što je na nekoliko meseci bilo prekinuto snimanje filma “Fantastic Beasts 3”, ono biti nastavljeno na proleće 2020. godine i to u brazilskom gradu Rio de Janeiro.

Prethodni film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zaradio je 650 miliona dolara od svetske distribucije, ali,uprkos tome, analitičari smatraju da nije ispunio sva očekivanja. Zamišljena avantura Fantastic Beasts, svojevrstan spinoff Harry Potter franšize, trebalo je da obuhvata pet filmova, ali se sada smatra da je to preambiciozno predviđanje. Prvi film Fantastic Beasts and Where to Find Them, snimljen 2016. godine, zaradio je 800 miliona dolara od svetske distribucije. ukupni troškovi Warner Bros.  za prva dva filma bili su oko 400 miliona dolara.

Predviđeno je da treći film serije premijerno bude prikazan u 11. mesecu 2021. godine. Reditelj će biti David Yates, dok će glavne uloge tumačiti Eddie Redmayne (kao Newt Scamander), Jude Law (mladi Albus Dumbledore) i Johnny Depp (zli Gellert Grindelwald). 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!