Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
I Obi-Wan Kenobi dobija seriju

najave

28.09.2019.

I Obi-Wan Kenobi dobija seriju

Nakon što je bila angažovana za seriju The MandalorianDeborah Chow dobija još značajnije mesto u svom CV za Star Wars univerzum. Ovaj put, rediteljka koja iza sebe ima samo jedan igrani film - The High Cost of Living, ali ima zamašno TV-serijsko iskustva, odabrana je da radi predstojeću seriju u kome će centralni lik biti džedajska ikona Obi-Wan Kenobi, koga će glumiti Ewan McGregor!

McGregor je prethodno glumio Obi-Wana u tri Star Wars prequela - Star Wars: Episode I - The Phantom MenaceStar Wars: Episode II - Attack of the ClonesStar Wars: Episode III - Revenge of the Sith. Bilo je planirano da istu ulogu glumi i u filmu posebno posvećenom Obi-Wanu, ali se, za sada, odustalo od snimanja istog, pre svega zbog ne baš uspešnog finansijskog ostvarenja koje je imao Solo: A Star Wars Story.

Serija će se snimati za Lucasfilm, a pod okriljem Disney+ novog kanala. Scenario za seriju već je napisao Hossein Amini (The Snowman, 47 Ronin), a snimanje počinje sledeće godine. Radnja serije dešava se osam godina nakon događaja iz filma Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith.



  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}