Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Iz The Walking Dead u porodičnu dramu

novosti

26.07.2019.

Iz The Walking Dead u porodičnu dramu

Andrew Lincoln je odlučio da prihvati sasvim novi poslovni izazov. Glumac koji se proslavio kao Rick GramesThe Walking Dead, sada treba zajedno sa Naomi Watts da glumi u drami Penguin Bloom!

Predstojeći film je adaptacija bestseler romana čiji je autor Bradley Trevor Greive. Za režiju će biti zadužen Glendyn Ivin. Njemu će to biti prvi dugometržni igrani film, još od 2009. godine i filma Last Ride

Za adaptaciju scenarija, pored originalnog pisca, zaduženi su i Shaun Grant i Harry Cripps.

Snimanje filma počinje ovog leta u australijskom gradu Sidney.

Radnja se dešava na plažama australijskog severa, a u pitanju je istinita priča o maloj ptici koja spašava jednu porodicu. Cameron i Sam Bloom imaju tri sina, i svakodnevno rade naporno na svojoj farmi. Tako dani prolaze, sve do tragičnog incidenta kada Sam padne s balkona tokom odmora na Thailandu i ostane paralizovana od grudi na dole. I dok se porodica bori da se prilagodi novonastaloj situaciji, u njihov život stiže povređeno ptiče koje nazivaju - Penguin!

Možete li da zamislite Ricka u ovakvoj ulozi?

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    27.07.2019. 17:37
    Ne znam. Serijski glumci, oni koji su stekli slavu, uglavnom i ostanu publici poznati bas po tim ulogama. Kao npr. Dejvid Karuzo se nakon Njujorskih plavaca oprobao i na velikom ekranu da i popularnost vratio CSI Majami. Isto tako mislim da mali broj publike kaze ''Jaoo eno ga Majkl Si Hol /lepse zvuci ipak u originalu Michael C. Hall )/, nego kazu ''jaooo eno ga Dexter. Isto tako Bryan Cranston kao ''Hemicar i Aaron Paul kao Dzesi. A isto i Michael Chiklis je publici poznatiji kao Vic/Vik/. Zato mislim da je Andrew Lincoln ''pomalo'' ostao zarobljen u liku kao Rick Grames. Spekulisalo se jedno vreme i da Lincoln bude novi Bond ali... A evo jednog kontra primera, mislim da publika uglavnom ippak kad vidi Nigana ne kazu ''e evo ga Nigan'' nego ''jaoo evo ga Jeffrey Dean Morgan. Ali sa druge strane, Lincoln je osetio mozda da je doslo i do zasicenja kao Rick Grames.
;

{{message}}

{{item.title}}